Takaisin uutisiin

Julkaistu: 14.07.2020

Äänestä ja vaikuta (valita)

Ajankohtaista   | Tagit: äänestä  ammattiliitto  edustajistovaalit  otaohjat  vaalit 


Oletko miettinyt mitä hyötyä on käyttää ääntäsi ammattiliittosi vaaleissa? Tärkein syy miksi kannattaa käyttää äänioikeuttaan on se, että liiton ylintä päätösvaltaa käyttää jäsenet. Ja kun äänestät oprylaista ehdokasta varmistat samalla, että ehdokkaasi on perehtynyt juuri sinulle tärkeisiin asioihin.

Edustajistoon valitut pääsevät vaikuttamaan strategiasta lähtien kaikkiin asioihin, jotka liittyvät liiton toimintaan.  Edustajisto antaa hallitukselle toimeksiannon toteuttaa liiton strategiaa, ja lisäksi se päättää Pron budjetista. Edustajistossa otetaan kantaa myös yhteiskunnallisesti merkittäviin asioihin, kuten työelämän hyvinvointi, johtaminen ja megatrendien vaikutukset tulevaisuuden työelämään.
Oprylaisilla ehdokkailla on paljon tietoa ja ymmärrystä muun muassa taloudellista asioista, joten on jatkossakin tärkeää, että mahdollisimman moni oprylainen ehdokas on vaikuttamassa liiton päätöksiin.

Tänä vuonna on Ammattiliitto Pron vaaleissa äänestetään 10.8.-4.9.2020. Äänestys tapahtuu sähköisesti ja saat elokuussa tarkemmat tiedot postitse.

OPRYn ehdokkaat Pron edustajistovaaleissa 2020

Vasemmalta alkaen kuvassa ylhäällä:

Neuvonen Sari 208, Kankanen Jesse 193, Österberg Annamari 76, Vuorela Hanna-Mari 33, Tulilehto Juuso 17 Junkkarinen-Kosonen Kaisa 18, Varjo Niina 199, Keränen Nina 190, Husu Pia 88, Suonpää Riitta 8, Laurila Eija 197 Muukka Eeva 187 ja Jouhkimo Siv 84

Äänestä, vaikuta ja valita!

#otaohjat2020
 

Takaisin uutisiin