Takaisin uutisiin

Julkaistu: 09.05.2023

Hallituksen kokous 24.4.2023

Ajankohtaista  


Huhtikuussa kokoustettiin Teamsillä. Talousosiossa käytiin läpi tilintarkastuskertomus, tulevia hallituksen kokouspäiviä sekä erilaisia yhdistyksen kustannuksia mm. klubittomien jäsenien aamutilaisuus sekä rahoitusalan yhteiset alueelliset jäsentapahtumat Seinäjoella ja Lappeenrannassa. Käsiteltiin myös yhdistyksen sijoituksia.

Edustajiston kevät kokous järjestetään Teamsillä tiistaina 23.5. ja tämän kokouksen kaikki kokousmateriaalit olivat tarkistuksessa ja viimeisteltävänä. Lähetekeskustelua tullaan edustajistossa käymään edustajiston ja hallituksen vaaleista keväänä 2024.

Pron aluetoiminnassa on startannut tämän vuoden alussa uudet kokoonpanot, ja viestintä on tuottanut hieman haastetta. Kenelle, missä tilanteissa ja kenen kautta viestintä olisi hyvä hoitaa. Vinkit Pron suuntaan annettu tämän osalta, jotta kaikille alueille menisi opastus, miten viestien osalta toimitaan, eikä nyt tarkoiteta vaan OPRYlle tulevia viestejä vaan viestintää ylipäätään. Toisilla alueilla toimii ja toisilla on vielä jonkun verran hakemista.

Hallituksen sisäisten työryhmien osalta käytiin läpi ajankohtaiset ja tiedottamisasiat edunvalvonnasta, työpaikkatoiminnasta sekä viestinnästä. Kokouspäivässä käytiin läpi yhdistyksen nettisivujen tilannetta ja tulevaisuutta. OPRYn jäsenhankintakampanja on lisä ja tuki Pron jäsenhankinnalle. Uusia jäseniä on vuoden 2023 aikana tullut hienosti, mutta vielä on haastetta suosittelijoiden ilmoittautumisessa. Tietenkin varmasti myös osa liittyy mukaan muun kuin kaverin kautta, mutta uskomme että enemmänkin jäsenyyden puolesta puhujia on, kuin mitä kisaan on ilmoittautunut.

Seuraavan kerran kokoustetaankin hallituksena läsnäololla Kustavin Lootholmassa ja suunnittelemme tulevaisuutta.

Takaisin uutisiin