Takaisin uutisiin

Julkaistu: 11.09.2020

Hyvä me!

Ajankohtaista  


Kiitos ja kumarrus, me teimme sen. Ammattiliitto Pron edustajiston vaalit on nyt käyty, äänestys päättynyt ja tulokset selvillä. Finanssisektori ylsi aktiivisimmaksi sektoriksi äänestysaktiivisuudellaan 27,758 prosenttia. Kokonaisuudessaan finanssisektorilla annettiin ääniä 2184 kappaletta, joista OPRYläisiä ääni 1175 kappaletta.

Ammattiliitto Pron edustajistossa on finanssisektorilla 13 paikkaa, joista 8 paikkaa sai OPRY. Huikeaa, ollaan ylpeitä itsestämme ja joukoistamme. Kehittäminen kohti vetovoimaisinta ja aktiivisinta liittoa jatkuu edelleen. Myös yleisvarajäseniksi edustajistoon ylsi 5 OPRYläistä. Näin ollen OPRYläisistä kaikki ylsivät vähintään yleisvarajäseniksi. Yhteensä ehdokkaita OPRYllä vaaleissa oli 13 hlöä.

Koko edustajiston kokoonpano on luettavissa osoitteessa https://www.proliitto.fi/me-olemme-pro/organisaatio/edustajisto/edustajiston-jasenet/edustajisto-2020-2024

Edustajiston varsinaiset OPRYläiset jäsenet (8 henkilöä)

Husu Pia

Junkkarinen-Kosonen Kaisa

Keränen Nina

Laurila Eija

Muukka Eeva

Suonpää Riitta

Vuorela Hanna-Mari

Österberg Annamari
 
Edustajiston OPRYläiset yleisvarajäsenet (5 henkilöä)

Kankanen Jesse

Jouhkimo Siv

Neuvonen Sari

Tulilehto Juuso

Varjo Niina

Olemme yksi maan merkittävimmistä ammattiliitoista ja teemme aktiivisesti työtä laajan jäsenkuntamme hyväksi. Ylimmän päättävän hallintoelimemme jäsenyys on tärkeä ja vastuullinen luottamustehtävä – edustajiston jäsen on Pron ja jäsentemme kannalta suurten asioiden keskipisteessä.

Jatketaan edelleen aktiivisina toimijoina ja vaikuttajina läpi edustajistokauden 2020 - 2024.

Kiitos!

Takaisin uutisiin