Takaisin uutisiin

Julkaistu: 28.04.2020

Lähde mukaan jäsenhankkijaksi ja lunasta palkintoja

Ajankohtaista   | Tagit: Jäsenyys 


Nyt starttaa OPRYn jäsenhankintakilpailu. Kisa-aika 1.5. - 31.10.2020.

Palkinnot ovat huikeita ja jokainen kilpailee oman yrityksensä kokoisessa sarjassa. Sarjoja on kolme R1 + keskusyhteisö, R2 ja R3.

Jokaisen sarjan voittajat palkitaan 200 euron Holiday Club Resorts lahjakortilla. Jäsenhankkijana saat myös Proliiton Kaveri kans -kampanjan kautta valintasi mukaisesti 40 euron S- tai K-ryhmän lahjakortin.

Jäsenhankintakilpailuun ilmoittautuminen https://forms.gle/qJ9TM8FNHZDQA4MX9  
Kaveri kans –kampanjaan ilmoittautuminen https://www.proliitto.fi/pron-jasenyys/suosittele-jasenyytta  

Myös jokaista uutta jäsentä muistetaan. Jokainen uusi jäsen saa OPRYn 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi 20 euron sähköisen SuperLahjakortin. SuperLahjakortti antaa vastaanottajalle vapauden valita yhden tai useamman lahjan satojen eri lahjavaihtoehtojen joukosta. Tämä lahjakortti lähetetään automaattisesti yhdistyksen toimesta kaikille uusille jäsenille Tervetuloa -viestin mukana.

Olethan valmis suosittelemaan jäsenyyttä työkaverillesi?  

Työehtosopimus on tärkein syy kuulua ammattiliittoon, sen ansiosta saat aina lakia paremmat työehdot. Pro neuvottelee puolestamme työehtosopimuksen eli työehdot ja vähimmäispalkat. Työehtosopimus takaa meille aina työsopimuslakia paremmat ehdot. Se tarkoittaa meille enemmän euroja, sillä Pron työehtosopimuksissa on sovittu muun muassa lomarahasta, matka- ja sairausajan sekä äitiys- ja isyysvapaan palkasta. Lisäksi on sovittu esimerkiksi vuorolisistä ja ylityö- ja päivystyskorvauksista.  

Lisäksi jäsenten apuna on työpaikan koulutettu prolainen luottamusmies! 

Ammattiliitto Pron jäsenmaksu on 1,25 prosenttia veronalaisesta palkkatulosta vuonna 2020. Maksu on enimmillään 49 euroa kuukaudessa. Jäsenmaksu on kokonaisuudessaan myös verovähennyskelpoinen.

Tervetuloa mukaan

Liittymään kaverisi pääsee helposti sähköisesti osoitteessa https://www.proliitto.fi/pron-jasenyys/liity-jaseneksi

Muistakaa tulostaa perintäsopimus, sekä lähettää sähköinen liittymislomake eteenpäin. Perintäsopimuksen kautta saa kaveri jäsenmaksun automaattiperintään palkanmaksun yhteydessä. Jotta jäsenmaksun perintä suoraan palkasta onnistuu, tulee perintäsopimus toimittaa palkanlaskentaan. Opasta uutta jäsentä tarkistamaan jäsenmaksuperintä seuraavasta palkkalaskelmastaan. 

Otetaan jokainen haaste vastaan ja tuetaan työehtojamme uusilla jäsenillä!

Takaisin uutisiin