Takaisin uutisiin

Julkaistu: 18.07.2022

Liity nyt jäseneksi tai suosittele jäsenyyttä ja ansaitse matkalahjakortti!

Ajankohtaista  


Nyt kannattaa liittyä Ammattiliittosi Pron jäseneksi. Kun liityt jäseneksi 1.8.2022-30.9.2022 välisenä aikana, saat OPRY:lta 20 euron arvoisen lahjakortin K-kauppaan! 

Eniten jäseniä hankkinut saa 300 euron arvoisen matkalahjakortin. Lisäksi arvomme jokaisen jäseniä hankkineen keskuudesta toisen 300 euron arvoisen matkalahjakortin. Nyt kannattaa suositella OP:ssa työskentelevälle kollegallesi liiton jäsenyyttä!

Kilpailun säännöt:
Kun liityt Ammattiliitto Pron jäseneksi 1.8.2022-30.9.2022 välisenä aikana, saat OPRY:lta 20 euron arvoisen lahjakortin K-kauppaan! Lahjakortti postitetaan kotiosoitteeseen joulukuussa. kun jäsenmaksut on maksettu kahdelta kuukaudelta.

Jäsenhankkija: 
Ilmoita uudet jäsenet Riitta Suonpäälle (riitta.suonpaa(at)prohallitus.fi) syyskuun jälkeen ja olet mukana kilpailussa. Matkalahjakortit lähetetään joulukuun aikana.

Muista myös, että olet jäsenhankkijana oikeutettu saamaan Ammattiliitto Prolta 40 euron arvoisen SuperLahjakortin

Miksi kannattaa liittyä jäseneksi:
Pron jäsenenä olet oikeutettu mm. henkilökohtaiseen uraneuvontaan ja lomallasi saat jäsenetuhintaan varattua majoituksen, vaikka Leviltä. Jäsenyyteen kuuluu myös ansiosidonnainen työttömyysturva

Takaisin uutisiin