Takaisin uutisiin

Julkaistu: 10.06.2019

OPRYn alueelliset tapahtumat

Ajankohtaista   OPRY  


Helmikuussa 2018 kokoontui iso joukko OPRYn luottamushenkilöitä Majvikiin rakentamaan yhteistyötä, parantamaan jäsenhankintaa ja jäsenpitoa. Viikonlopun aikana suunniteltiin myös alueellisia jäsenhankintatilaisuuksia. Ajatuksena, että näitä tulisi järjestettyä keväästä 2018 aina kevääseen 2019. Yhdistys koordinoi oman kummi-asiamiehensä Kaisa Ylitalon kanssa näitä tilaisuuksia valtakunnallisesti.

Hämeen alueelle ei vielä koulutusviikonlopun aikana saatu valmista agendaa tai päivämääriäkään. Myöhemmin teemaksi syntyi rentoutus, koska se nähtiin tärkeänä asiana kiireen ja paineen keskellä. Alueen tapahtumia koordinoimaan alkoi Päijät-Hämeen Osuuspankin pääluottamusmies ja OPRYn hallituksen jäsen Pia Husu. Loka- ja marraskuun aikana kaikkia Hämeen alueen OP ryhmässä työskenteleviä henkilöitä kutsuttiin rentoutumaan kylpylän poreisiin Porvooseen, Hämeenlinnaan, Lohjalle sekä Heinolaan. Valitettavasti Lohjan tilaisuuteen emme saaneet tarpeeksi osallistujia, joten tämä jouduttiin perumaan, mutta kaikki muut kolme järjestettiin ja osallistujilta tuli paljon positiivista palautetta ja kiitosta.

Konsepti kaikilla paikkakunnilla oli sama, alkuun välipalaa ja hieman alustusta illan rentoutumiseen ja tämän jälkeen osallistujilla oli pari tuntia aikaa nauttia kylpylän poreista, saunoista ym. Tapahtumilla haluttiin tuoda näkyväksi OPRYä OPn kentässä sekä madaltamaan kynnystä liittoon kuulumiselle. Mitään tiukkaa asiaa meillä ei iltoihin ollut vaan enemmänkin tutustumista ja juttelua.  Pieni ja puhdistava tehtävä tehtiin aina alkuun, jotta osallistujat eivät kantaisi iltaan mukanaan mitään paineita, murheita tai mitään mikä voisi estää heitä rentoutumasta.

Kevään koulutusviikonloppu on poikinut tilaisuuksia ympäri Suomea. Niitä on jo järjestetty ja tullaan vielä järjestämään. Mukana on kylpyläkiertueen lisäksi aina risteilyistä lätkämatseihin..

Kiitos jo tähän mennessä kaikille tilaisuuksiin osallistuville ja niiden järjestäjille 

Takaisin uutisiin