Takaisin uutisiin

Julkaistu: 16.12.2020

OPRYn edustajiston kokous 15.12.2020.-16.12.2020

Ajankohtaista   OPRY  


OPRYn uusi edustajisto kokoontui ensimmäiseen sääntömääräiseen kokoukseen.
Ensimmäistä kertaa OPRYn historian aikana kokous järjestettiin kokonaan etäyhteyksien avulla vallitsevan Covid-19 tilanteen takia. Kokous sujui varsin mallikkaasti, onhan tänä vuonna meistä jokainen saanut harjoitteilla etäyhteyksillä työskentelyä säännöllisesti. 

Edustajiston kokouksessa valittiin OPRYlle uusi edustajiston puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja seuraavalle nelivuotiskaudelle. Edustajisto valitsi keskuudestaan puheenjohtajaksi Kati Ulaska ja varapuheenjohtajaksi Emilia Attias. Onnittelut valituille ja menestystä työskentelyyn!
Lisäksi edustajisto valitsi OPRYlle hallituksen seuraavaksi neljäksi vuodeksi. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Riitta Suonpää ja varapuheenjohtajina Annamari Österberg ja Eija Laurila. Hallituksen jäseniksi valittiin seuraavat henkilöt: Kaisa Junkkarinen-Kosonen, Sari Neuvonen, Pia Husu, Axel Nyyssönen, Tiina Dufva, Jesse Kankanen, Soile Ojala, Katja Ahola ja Ida-Maria Pajari. Menestystä myös hallitukselle seuraavaksi neljäksi vuodeksi.

Yhdistystoiminnan saloihin koulutti Kari Loimu, joka tarjosi laajan tietopaketin uusille edustajiston jäsenille. Koulutuksessa Loimu kävi läpi edustajiston ja hallituksen tehtäviä ja vastuita. Hyvä kokonaisuus ja jatkossa yhdistystoiminta on aavistuksen selkeämpää.

Kokouksessa käsiteltiin valintojen lisäksi ajankohtaisia asioita, joista kertoi Antti Hakala Ammattiliitto Prosta ja Riitta Suonpää OPRYstä. Antti Hakala kävi läpi ajankohtaisia työmarkkina-asioita sekä nosti järjestäytymisasteen tärkeäksi tavoitteessa muuttuvassa työympäristössä. Finanssialalta Hakala kävi alan tulevaisuutta ja alakohtaisia työryhmiä, joissa muun muassa tavoitteena on kehittää finanssialaa kokonaisvaltaisesti.

Kokouksessa myös edustajisto vahvisti OPRYn toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2021. Toimintasuunnitelmassa vuodelle 2021 esille nostettiin tärkeäksi osa-alueeksi tulevat palkkakeskustelut, jäsenylläpito ja jäsenhankinta.
Edustajistolle käytiin läpi samalla yhdistyksen strategia, päivitettiin sijoituspolitiikka ja esiteltiin yhdistyksen päivitettyä viestintästrategiaa. 

Kiitos edustajistolle hyvästä kokouksesta ja rauhallista joulun odotusta kaikille!
 

Takaisin uutisiin