Takaisin uutisiin

Julkaistu: 26.01.2021

OPRYn hallituksen kokous 25.1.2021

Ajankohtaista   OPRY  


Uusi hallitus kokoontui maanantaina 25.1.2021 ensimmäisen kerran kokoustamaan Teams-välityksellä. Mukana kokouksessa oli uusi edustajistomme puheenjohtaja Kati Ulaska.  
 
Hallitus järjestyi ja teki seuraavat valinnat uuden kauden työskentelyä varten.  
•    Hallituksen kokouksien tekniseksi sihteeriksi vuodelle 2021 valittiin Kaisa Junkkarinen-Kosonen. 
•    Edustajiston kokouksien tekniseksi sihteeriksi vuodelle 2021 Kaisa Junkkarinen-Kosonen. 
•    Hallituksen työryhmät 

Edunvalvontatyöryhmä 
Vastuu ja vetäjä puheenjohtaja Riitta Suonpää. Työryhmän jäsenet Eija Laurila, Annamari Österberg, Kaisa Junkkarinen-Kosonen, Sari Neuvonen ja Soile Ojala. 
Työpaikkatyöryhmä  
Vastuu varapuheenjohtaja Eija Laurila. Työryhmän vetäjä Pia Husu ja jäsenet Tiina Dufva, Jesse Kankanen, Katja Ahola, Axel Nyyssönen ja Ida-Maria Pajari.  
Viestintätyöryhmä 
Vastuu ja vetäjä varapuheenjohtaja Annamari Österberg, Jesse Kankanen, Pia Husu ja Ida-Maria Pajari. 
•    Henkilöstönedustaja ja hänen varahenkilönsä Eija Laurila ja varahenkilö Annamari Österberg. Toimikausi valituilla on sama kuin luottamusmiehillä 31.12.2023 saakka.  
•    OP YT-ryhmän yhdistyksen edustajat Riitta Suonpää, Eija Laurila, Annamari Österberg, Kaisa Junkkarinen-Kosonen Lisäksi valittiin kaksi varahenkilöä Pia Husu ja Sari Neuvonen. 
•    Palkkatoimikunta Riitta Suonpää, Kaisa Junkkarinen-Kosonen, Sari Neuvonen sekä henkilöstönedustaja Eija Laurila ja hänen varajäsenensä Annamari Österberg. 
 
Hallituksen kokouksessa käsiteltiin tulevaa palkkakeskustelua kierrosta kokonaisuudessa sekä luottamusmiehille järjestettävää koulutusta. Työpaikkatoimikunnan osalta hallitus sai tilannekatsauksen helmikuussa järjestettävistä klubipäivistä. Kyseessä ovat yhdistyksen historian ensimmäiset täysin virtuaalisesti järjestettävät klubipäivät. Viestinnän osalta tehtiin katsaus, mitä tiedotteita yhdistys on lähettänyt sekä mitä on lähiaikoina lähdössä. Tulossa on ainakin tiedotteet osaamiseen kehittämiseen säännöllisen työajan puolella sekä palkkakeskusteluista. Tarkkailkaahan postianne!
 

Takaisin uutisiin