Takaisin uutisiin

Julkaistu: 26.01.2022

OPRYn hallitus 26.1.2022

Ajankohtaista  


Vuosi on lähtenyt taas käyntiin ja OPRYn hallitus kokoontui tuttuun tapaan Teamsin välityksellä tammikuun hallituksen kokoukseen. Vuoden ensimmäiseen kokoukseen kuului tuttuun tapaan edellisen vuoden toimintakertomuksen tekemisen aikatauluttaminen sekä vastuualueiden jakaminen, jotta edustajistolla on toukokuussa valmista materiaalia päätettävänä. Talousasioiden osalta hallitus totesi Ammattiliitto Prolta tulleen jäsenmaksupalautuksen sekä yhdistyksen sijoituksista tulleet tuotot ja päätti tilinkäyttöoikeuksien muuttamisesta. 

Edunvalvontatyöryhmä oli ehtinyt jo aloittaa luottamusmiesten kouluttamisen tammikuussa. Iloksemme voimme kertoa, että linjoilla oli yli 70 osallistujaa. Tällä kertaa aiheena oli rahoitusalan työehtosopimusneuvottelut ja luottamushenkilön rooli rakennemuutoksessa. Kevään aikana edunvalvontatyöryhmä tarjoaa luottamushenkilöille lisää Teams-koulutuksia, joten olkaahan kuulolla!  

Hallituksen jäsenien osaamisen kehittämisen ja ylläpitämisen tueksi jokainen sai mietittäväkseen, millaista koulutusta tarvitsisi vuonna 2022. Helmikuun kokouksessa koostetaan yhteen tarpeet sekä katsotaan sopivat koulutukset. Lisäksi vuonna 2021 aloitettu hallituksen jäsenten perehdyttäminen tehtävään saa jatkoa helmikuun hallituksen kokouksessa.  

Työpaikkatoimintatyöryhmän vuodenvaihde on kulunut tammikuun viimeisenä viikonloppuna pidettävän virtuaalisen klubipäivän valmisteluissa, klubien toimintakyselyiden vastauksien analysoimisessa sekä vuoden klubi 2021 valinnan valmistelussa. Hallitus sai päätettäväkseen vuoden 2022 klubin valintakriteerit sekä vuoden 2021 valinnan. Näistä emme voi vielä teille hiiskua enempää, mutta klubipäivien jälkeen tietoa on tulossa kaikille!  

Seuraavan kerran hallitus kokoontuu Teamsilla 14.-15.2.2022.  

Takaisin uutisiin