Takaisin uutisiin

Julkaistu: 05.08.2020

Pron edustajistovaalit lähestyvät!

Ajankohtaista   OPRY   Tapahtumat  


Pron edustajistovaalit lähestyvät kovaa vauhtia. Olet todennäköisesti jo ehtinyt saamaan Prolta kirjeen ja äänestysohjeet. Miksi siis käyttää ääntäsi?

Äänestämällä varmistat, että jatkossakin sinulle merkityksellisistä asioista pidetään huolta
Suomessa työntekijöiden oikeudet turvataan lainsäädännön keinoin ja työehtosopimuksin. Nykyisellään pidämme työelämän oikeuksiamme itsestäänselvänä.
Ay-liike on vaikuttanut työntekijöiden perusturvan kehittämiseen, jotta ihmiset eivät jäisi oman onnensa nojaan työttömyyden tai sairauden kohdatessa. Näin on saatu aikaan mm. ansiosidonnaisen työttömyysturva. Samoin vuosilomat, äitiys- ja vanhempainlomat sekä työeläke ovat ay-liikkeen tuloksia. 
Ay-liike on aktiivisesti mukana työaikoja, työoloja ja työturvallisuutta koskevan lainsäädännön kehittämisessä. Lisäksi työehtosopimusmääräyksillä vaikutetaan työntekijöiden työoloihin ja mm. työssä jaksamiseen. Nämä asiat eivät ole tänä päivänäkään itseisarvo. Yhteiskunnan muutosvirrat edellytävät, että työntekijöiden oikeuksista pidetään jatkossakin huolta.

Liiton vaaleissa ääntäsi vie eteenpäin jäsenet
Äänestämällä varmistat, että juuri sinulle tärkeät asiat etenevät Prossa, sillä liittomme ylintä päätäntävaltaa käyttää jäsenet. Kun käytät ääntäsi, niin samalla valitset kuka sinua edustaa Prossa.

Äänestää voit ajalla 10.8.-4.9.2020 ja se on helppoa!
- Kirjaudu osoitteeseen vaalipalvelu.fi/pro2020/aanestys jäsennumerollasi ja henkilökohtaisella pin-koodillasi. Pin-koodi löytyy Pron lähettämmästä kirjeestä.
- Valitse äänestysjärjestelmässä oma ehdokkaasi ja vahvista valintasi.
- Kun olet äänestänyt, siirryt automaattisesti Pron verkkosivuille. Samalla käyttäjätunnuksesi ja
PIN-koodisi poistuvat käytöstä.
 

 

 

Takaisin uutisiin