Takaisin uutisiin

Julkaistu: 14.02.2020

Terveiset OPRY:n hallituksen kokouksesta 13.2.-14.2.

Ajankohtaista   Facebook feed   OPRY  


OPRY:n hallitus kokoontui vuoden ensimmäiseen läsnäolokokoukseen Pasilaan. 

Yhdistyksen puheenjohtaja Riitta Suonpää avasi yhteisen työpäivän ja kertoi aluksi, missä tes-neuvotteluissa käydään. Työehtosopimusneuvotteluiden kulku on noudattanut tähän asti yleistä työmarkkinakeskustelua. 
Suurin osa keskusteluista oli keskittynyt finanssialan työhyvinvointi hankkeeseen. Palkkaohjelmaa ehdotettu työryhmään työntekijöiden puolesta.  Työehtosopimusneuvottelujen tilannetta voit seurata täältä ja lisäksi viestimme neuvottelujen kulusta niin sähköpostitse, kuin sosiaalisen median kanavissa. Kannattaa tarkistaa, että sähköpostiosoitteesi on kunnossa. Voit päivittää tietosi Pron sivujen kautta.

Kävimme päivien aikana hallituksen jäsenen Jesse Kankasen johdolla OPRY:n viestintää läpi ja päätimme kirkastaa viestintäämme yhteistyössä Kaiku Helsingin kanssa. Tarkoituksena on kirkastaa ydinviestimme ja viestinnän kohderyhmämme. Lisäksi kävimme keskustelua tulevasta Pron vaaleista ja niihin valmistautumista yhdistyksenä.

Edunvalvontakysymykset

Hallituspäiviin sisältyi myös paljon edunvalvonnallisia asioita. OPRY:n edunvalvontatyöryhmä käsitteli muun muassa
-    palkka-asioita ja sairauslomaan liittyviä asioita
-    rahoitusalan luottamusmiessopimus, johon jokaisen meidän kannattaa tutustua
-    vuosilomia
-    OP Premium-konseptia

Koulutukset

Seuraavat henkilöstönedustajien koulutukset ovat Pasilassa 4.-5.4.2020. Kutsut ja ilmoittautuminen tänne on auki. Ohjelmassa on rahoitusalan työehtosopimusneuvottelut, ravinnon merkitystä työhyvinvointiin sekä muuta ajankohtaista OP Ryhmästä. Muista henkilöstönedustaja ilmoittautua viimeistään 4.3.2020. Kutsu on tullut sähköpostiisi. Lisäksi joka vuotinen Henkilöstöjohdon ja henkilöstö edustajien päivät ovat 5.5.-6.5.2020. Ennakkotietoa päivistä tullaan lähettämään luottamusmiehille.

OPRY:n juhlavuosi #opry20v

OPRY:lla on tänä vuonna juhlavuosi! Yhdistyksemme täyttää tänä vuonna kunnioitettavat 20 vuotta 9.12.2020. Tämä tulee näkymään kaikessa OPRY:n toiminnassa vuoden ajalta. Suunnittelimme päätapahtumaa 15.12.2020
Syksyn yhteisessä rahoitusalan koulutustilaisuudessa pidämme OPRYn jäsenille oman osion OPRY 20 vuotta. 
Mukavaa kevään odotusta ja pysykää kuulolla!

OPRY Henkilöstöyhdistys Pro ry
Riitta Suonpää
Puheenjohtaja

Takaisin uutisiin