ūü§∂ūüéÖJoulukalenteri luukku 21 J√§senhankinta on t√§rke√§ osa jokaisen yhdistyksen j√§senen toimintaa. Yhdistyksell√§ oli syksyn aikan...

ke jouluk. 21 21:00:03 2022

ūü§∂ūüéÖJoulukalenteri luukku 21

Jäsenhankinta on tärkeä osa jokaisen yhdistyksen jäsenen toimintaa.

Yhdistyksell√§ oli syksyn aikana j√§senhankintakilpailu, jossa Tiina Loisan hankki eniten j√§seni√§. Suorituksellaan Tiina ansaitsi itselleen 300‚ā¨ arvoisen matkalahjakortin. Lis√§ksi yhdistys arpoi kaikkien j√§senhankkijoiden kesken 300‚ā¨ arvoisen matkalahjakortin, jonka voitti Virpi Anttila.

Onnittelut voittajille!

Tässä ohessa Tiinan ajatuksia jäsenhankintaan liittyen:

Kuuluuko jäsenhankinta aktiivisesti luottamusmies rooliisi?
Pyrimme olemaan aina uusiin työntekijöihin yhteydessä ja olemme yhdessä muiden luottamushenkilöiden kanssa sopineet kontaktoinnista. Tärkeää olisi päästä juttelemaan ihan kasvotusten ja tulla tutuksi tätä kautta. Totta kai saatan kysyä tasaisin välein muiltakin työkavereilta jäsenasioista, jotta ei pääse unohtumaan.

Miten suunnittelet jäsenhankintaa?
Mitään tarkkaa suunnitelmaa ei ole. Uusille työntekijöille esittäydytään ja vanhemmille työkavereille vinkataan silloin tällöin. Pääasia, että on otettu puheeksi.

Innostiko yhdistyksen kampanja sinua?

KYLL√Ą! Oli kivaa, kun oli t√§llainen hieno porkkana apuna. Lis√§√§ ehdottomasti t√§llaisia kampanjoita!

#yhdessäolemmeenemmän #joulukalenteri2022Mit√§ apuv√§lineit√§ olisi hyv√§ olla apuna j√§senhankinnassa: No tietysti n√§m√§ kampanjat ovat hyv√§ apuv√§line ūüėä. Apuv√§linein√§ ihan k√§yt√§nn√∂ss√§ voisi olla jotkin her√§ttelev√§t mainokset j√§senyydest√§ ja sen tuomista eduista.