Hallituksen jäsenten ja edustajiston pj:n esittely 13/14 ”Ja kaikki huusi terveisiä Kotkasta täällä kunnon miestä ei päähän pot...

to 20. toukokuuta 2021 12.09.36

Hallituksen jäsenten ja edustajiston pj:n esittely 13/14

”Ja kaikki huusi terveisiä Kotkasta täällä kunnon miestä ei päähän potkasta”, lauloi Juha Vainio aikanaan.

Olen Tiina Dufva, työskentelen OP Kymenlaaksossa Kotkan konttorissa myynninpalveluissa asiakkuusasiantuntijana. Aloitin pankkipolkuni 1984 kesätöissä lajittelemalla asiakkaiden kuitteja säästöpankissa. Matka jatkui USA:n, opiskelun ja verotuksen jälkeen takaisin pankkimaailmaan. Työskentelin Leoniassa, SampoLeoniassa, Sampopankissa sittemmin vielä Danskessakin sieltä sitten Tapiola Pankin kautta S-Pankkiin ja nyt sitten OP ryhmässä. Työnantajia loppujen lopuksi vain kolme mutta historia kertonee finanssimaailman murroksesta. Nimi saattoi vaihtua yhdessä yössä, vaikka työhön kuljettiin samasta ovesta.
On ollut riemastuttavaa huomata, että Opryssä on aktiivista tekemisenmeininkiä, monessa paikassa kun yhteinen toiminta on päästetty hiipumaan. Yhdessä on mukavampaa ja saadaan enemmän aikaan.
Viihdyn monipuolisissa hektisissä ympäristöissä, mitä kiperämpi paikka sitä enemmän yritän. Pyrin toimimaan Opryn hallituksessa luottamuksenne arvoisesti kaikkien jäsenten hyväksi. Heikkoudekseni minun on myönnettävä aateekoo kaikkine laitteineen.
Rentoudun koiranpentuni Lyytin kanssa mökkimaisemissa Puumalassa. Syksyisin minut bongataan sienikori käsivarsillani, aina. Olen mukana myös veronmaksajien toiminnassa valtuuskunnan jäsenenä sekä paikallisyhdistyksen puheenjohtajana. Perhe on minulle tärkeä vaikkakin lapset alkavat jo pärjäillä itsekseen.
Tiina