OPRYn hallituksen ylimääräinen kokous 11.9.2020 ja OPRYn edustajiston ylimääräinen kokous 14.9.2020

ma 14. syyskuuta 2020 20.46.00

OPRYn hallitus kokoontui ylimääräiseen Teams-kokoukseen perjantaina 11.9.2020 toteamaan Ammattiliitto Pron edustajiston vaalien tuloksen sekä kutsumaan koolle ylimääräisen edustajiston kokouksen. Yhdistyksen 13 ehdokkaasta 8 henkilöä saavutti äänimäärällään edustajiston varsinaisen paikan ja 5 henkilöä yleisvarajäsenen paikan. OPRYn hallitus oli tyytyväinen jäsenien äänestys aktiivisuuteen. 

Ammattiliitto Pron kevätedustajistossa nykyinen puheenjohtaja Jorma Malinen kertoi halukkuudestaan toimia liiton puheenjohtaja seuraavat neljä vuotta. OPRYn hallitus päätti kokouksessaan esittää Jorma Malista seuraavalle edustajistokaudelle liiton puheenjohtajaksi.

OPRYn hallitus kävi keskustelua, ketkä henkilöt ovat kiinnostuneita työskentelemään Ammattiliitto Pron hallinnossa. OPRYn hallitus päätti esittää Jesse Kankasta, Eija Laurilaa, Riitta Suonpäätä ja Annamari Österbergiä OPRYn edustajistolle Ammattiliitto Pron hallintoon.
 
Hallitus päätti etsiä sopivan henkilön OPRYstä nuori STTK:n tulevaisuuden tekijä ehdokkaaksi. Valintakriteereinä ovat, että henkilö on alle 35-vuotias ja on toiminut aktiivisesti STTK:laisessa ammattiliitossa. Hän voi olla myös liiton aktiivinen opiskelijajäsen. Tärkeintä on ehdokkaan avoin asenne ja asioihin tarttuminen. Henkilö on uudistaja ja tuo rohkeitakin näkemyksiä esiin kuitenkin aina rakentavassa ja yhteisöllisessä hengessä. Hän edesauttaa omalla toiminnallaan oikeudenmukaisuutta ja ammattiliittonsa tavoitteita. Tulevaisuuden Tekijä -ehdokkaan voi ilmiantaa aikavälillä 21.9.–14.10.2020 ja Tulevaisuuden tekijä julkistetaan 21.11.2020 STTK:n Vaikuttajafoorumi-verkkotapahtumassa.
2.10.2020 vietetään unelmien työpäivää. Kaikkien jäsenien kannattaa vilkaista yhdistyksen Facebook ja Instagram-tilejä.  Siellä voi vilahdella tuttuja kasvoja. 

OPRYn edustajistolla oli maanantaina 14.9.2020 ylimääräinen kokous, jossa edustajisto teki päätöksen OPRYn ehdokkaista Ammattiliitto Pron hallintoon. Edustajisto hyväksyi ehdokkaiksi Jesse Kankasen, Eija Laurilan, Riitta Suonpään ja Annamari Österbergin.

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi: