ProViikkojen webinaarit jatkuvat! Huomasitko jo? Oodi uudistumiselle, Suomen puhuja-alan kokeneimmat gurut Pöysti & Mato Valton...

la syysk. 30 10:00:02 2023

ProViikkojen webinaarit jatkuvat!

Huomasitko jo? Oodi uudistumiselle, Suomen puhuja-alan kokeneimmat gurut Pöysti & Mato Valtonen keskiviikkona 4.10. klo 17.00-18.00.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 2.10.2023.
Löydät Ammattiliitto Pron nettisivuilta linkin ilmoittaumiseen.

Tom Pöysti ja Mato Valtonen ovat Tomato, joka näkemyksiään törmäyttämällä on valmiina kaivamaan kuulijoidensa vahvuudet näkyville. Käymmekö töissä vain siksi, että niin pitää tehdä? Kuinka tehdä työstään itselleen merkityksellistä? Tämä on monta kertaa kiinni pienistä oivalluksista. Sinun itsesi pitää löytää ne oivallukset, Mato ja Tomppa kertovat konsteja tähän tärkeään prosessiin.

Osallistu sinua kiinnostavaan yhteen webinaariin tai vaikka kaikkiin tapahtumiin! Jokaiseen tapahtumaan ilmoittaudutaan erikseen. Voit kutsua kaikkiin tapahtumiin mukaan myös kaverin, joka ei vielä ole Pron jäsen. Lähetä hänelle vain ilmoittautumislinkki. Lähetämme katselulinkin kaikille ilmoiOsallistu sinua kiinnostavaan yhteen webinaariin tai vaikka kaikkiin tapahtumiin! Jokaiseen tapahtumaan ilmoittaudutaan erikseen. Voit kutsua kaikkiin tapahtumiin mukaan myös kaverin, joka ei vielä ole Pron jäsen. Lähetä hänelle vain ilmoittautumislinkki. Lähetämme katselulinkin kaikille ilmoittautuneille.

#proviikot #proviikot2023